AlltidThomas

De osannolika sanningarnas blogg.

USO

Publicerad 2012-07-23 17:54:21 i Allmänt

Unidentified Submerged Object, ett oidentifierat föremål under vattenytan. Ett fenomen mycket store än vad man kunde tro. Det sker mer iaktagelser av mystiska undervattensfarkoster än det rapporteras om UFO:n.
Det kan till och med läsas i Christofer Columbus loggbok om hur ett flertal lysande föremål kom flygande både i och ur havet. Men på den tiden togs sådana iaktagelser som religiösa akter eller som aninmaliska.
År 320 före kristus Såg Alexander den store mystiska metallsköldar komma flygande ur vattnet. Stora som hus men ljudlösa. Detta fick Alexander att spendera de sex sista åren med att söka efter dessa metallsköldar.
Men det mest dokumenterade USO-fallet är nog ändå 1967 (härligt år) i Shag Harbour,Nova Scotia, Kanada.
Ett hundratals vittnen såg den 4e oktober ett stort cigarrformat lysande metalliskt föremål stå helt stilla i luften i nästan i en halvtimme. Sedan dök det, i mycket hög hastighet ned i vattnet och försvann. Många fotografier och filmer togs men alla är ”mystiskt” försvunna till dagens datum.
Nästan en vecka efter detta chockartade fenomen kom nästa smäll i den lilla sömniga hamnstaden. Ett exakt lika föremål som det som tidigare hade försvunnit ned i vattnet kom i hög hastighet och dök rakt ned i vattnet igen. Men i och med detta så blev den lilla staden Shag Harbour en belägrad stad av den Kanadensiska militären. Ingen kom in och det var till och med svårt att komma ut ur staden. All kamerautrustning beslagtogs och i flera års tid var staden ett riktigt Area 51 fast i vattenvärlden.
Det skrevs flera böcker om händelserna, både faktaböcker och rena sagorna.
Jag skulle kunna sitta och skriva hela dagen här om alla dokumenterade USO:n men det var ju liksom inte meningen. Min mening var att väcka er nyfikenhet, att ni själva nu ska undersöka på Internet om detta fenomen. Det finns en hel del goa dokumentärer. History channel gjorde några bra.
Jag kommer att presentera flera av dessa fenomen på min blogg. Väldigt ytligt, men ändå en presentation pga att jag vill att ni ska se den stora bilden. Se att allt inte bara är vad som finns på Palmviken. För om man sitter och filosoferar över allt. Och lägger till dessa lite småmystiska ingredienser då kommer man fram till en sanning som heter duga. Det är först då som man kan våga sig på att prata om alla livsfrågor som finns. Religionens roll i allt detta då? Jomenvisst, den har en stor roll. Men kanske inte på det sättet som så många tror. Det är ju bara att tänka logiskt samtidigt som man låter tanken gå igenom de murar som byggts upp av förnuftets dumma kommendanter.
Nu ska jag se ännu en dokumentär, om illuminati…. Skrämmande faktiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

AlltidThomas

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela