AlltidThomas

De osannolika sanningarnas blogg.

En vandrande skuldkänslecentral

Publicerad 2012-08-30 22:17:00 i Allmänt

Jag kan bygga tempel för de som vill lära sig att flytta berg. Likväl kan jag måla upp bilder som blir så verkliga att när de regnar bort lämnas ett tomrum som aldrig kan fyllas.
Vi fylls alla av makter som vi aldrg ens vet om att vi besitter. Kanske var det aldrig meningen att vi skulle veta om dem, de inre krafterna. För vem vet? När man drar ner gardinen efter ännu en delad dag så förbannar man det man vet och de beslut man tagit. En sorts levande skuldkänslecentral. Lika bra att sova bredvid den lilla kattungen som i alla fall avgudar mig. Lilla Link :)

Bafucin, feber och blöta kuddar.

Publicerad 2012-08-21 21:36:00 i Allmänt

Visst är det praktiskt taget helt jävla underbart att vakna med sitt ena öra indränkt i en blöt kuddes äckliga konsistens?
Så mycket vatten ur min skalle på bara någon timma?
Hur hade jag tid att sova egentligen och hur var kvalitén på sömnen?
Många frågor inga svar nödvändiga, vilken skillnad skulle svaren göra?
Fan, ännu en fråga.
Nu blir det till att superdopa sig så att man kanske kan försöka jobba lite. Men idag blir det tufft, det vill jag lova. Ingen historia idag, alldeles för borta.

Att jobba gick inte alls. Feberterrorn följde tyvärr med mig till jobbet och förvandlade mig till en okoncentrerad, smärtfylld yrselvarelse. Lika bra att kasta in handduken och knalla hem. Men visst är det i sig lite fascinerande? Den yrseleffekt som feber ger? När man kliver framåt och golvet sjunker ned ett steg under foten och en slowmotionkänsla infinner sig och ger en fördröjd synuppdatering inte ens värt en lcd-tv av sämsta sort.

Väl hemma sitter jag nu inbäddad i sängen och njuter,,,nja,,,,lider av fotbollsmatchen mellan HIF och Celtic. Tänk att svenska lag ska ha det så jävla svårt att ta sig vidare in i Champions league. Tråkigt!
Men ögonen är tunga. Värken i halsen och i bröstet alldeles för närvarande. Sova känns som en bra ide och det får det bli nu.
Hoppas de som läser detta får en bra kväll och sedan en fin natt 

USA!! YEAH!!

Publicerad 2012-08-19 19:37:00 i Allmänt

Kollar på ännu en UFO dokumentär.Ett ämne som aktualiserats mer än någonsin detta år. Mycket pga dessa otroligt skrämmande basuntutaljuden som ljudit över världen detta år utan förklaring. Men hur som helst, i den dokumentären jag tittar på nu så säger den amerikanske programkommentatorn, "Ufos are not only seen in the US, also in Rio, Paris, London and New York sightings are made..." ja just det... :))

Återkomsten eller återfallet

Publicerad 2012-08-19 19:28:00 i Allmänt

Då har några veckor passerat i mitt nya boende. Allting som var länkat till flytten har i princip mosat min blogg. Men nu har elden lagt sig och i dimman av vad som skall komma sätter jag mig i ett mörkt hörn och skriver lite. Det finns ju så mycket att berätta för er. Att gator stängs av är väl ingen nyhet i dagens värld. Men att gator som stängs av byggs in av stora murar är väl mer ovanligt?
Det var en gång en liten stad som levde under ett stort mindervärdeskomplex till de större städerna i närheten. De byggde i ren desperation vad de skulle komma att kalla ett shoppingcenter men i jämförelse med grannstadens så var det mer en drive in toalett. De flörtade med turister på alla sätt och vis genom att glamorisera sin underbara natur. I verkligheten var naturen vacker, visst men inte var den lika dramatisk som i reklambladet som i princip lovade en mix mellan Kanada och Gran Canaria.
Sedan fanns det hemligheter också. Stora hemligheter i den lilla staden, mycket större än några hemligheter i de stora städerna. Men såklart var detta inget som blev något som deras stadspatriotiska hjärtan kunde desperata sig runt med. Den största hemligheten var nog den inbyggda gatan som gick emellan två stora helt igenbommade hus. Gatans namn var inte längre synlig men den hade namnet Brunnsgatan. Men varför byggs en hel gatan igen?
Jo det ska jag berätta för er. Den hade nämligen ett öppet fönster!
Nu sitter ni och småfnissar antar jag? Och jag förstår er, men ni kanske inte är medvetna om vad ett öppet fönster innebär på det ockulta språket? Det är en öppen port till något annat ställe kan man säga, en energikälla så stark att kärnkraftverk kan sätta sina torn i skyn och ändå bli slagna av denna inbyggda lilla gata med ett öppet fönster.
Detta fönster fanns ju inte där från början och ingen vet heller när det dök upp. Allt som människorna i staden vet är när de första mystiska försvinnandena började inträffa och det var verkligen inga smårökare utan riktiga megaraketer som försvann. Vad sägs om en hel skolbuss med ett halvt A-Lag i? Eller fjorton civila och tio poliser? Fem vetenskapsmän och åtta militärer. Tre så kallade medium och fyrtiofem hundar, katter och andra djur i blandad kompott. Detta är vad som är bokfört men dessa siffror kan nog visa sig felaktiga.
Den första som upptäckte det öppna fönstret var Elvira Gustavsson som var ute och gick med sin lilla hund vid namn Christer. Det var en hona, det visste Elvira så väl. Men hon hade alltid sagt att om hon fick ett litet barn inom vilken kategori som helst i hennes liv så skulle den namnges efter Christer Sjögren, den store sångaren som ordnat så Elvira svimmat ett flertal gånger pga extas över hans blotta existens.
Många gånger hade hon gått denna gata fram och tillbaka men aldrig hade hon sett något fönster öppet där. Det fanns inte ens några dörrar emot denna lilla gata utan bara släta väggar som om man byggt hus rygg mot rygg. Men på huset med den gula släta väggen fanns ett fönster i kategorin litet. Elvira gick och tittade i marken sökande efter några som helst fynd. Dagen innan hade hon till exempel hittat en guldtand. Denna sprang hon och sålde med en gång och tjänade två hundra kronor på. För dessa två hundra kronor köpte hon sedan några trisslotter på vilka hon vann tusen kronor. Där slog hon igen dörren för gambling med ett stort förnöjsamt leende. Hursomhelst så hände det något högst opassande och hemskt denna dag. Christer gick och nosade under den enda fönsterrutan som fanns längs gatan. Trottoarerna var obefintliga så Elvira gick mitt i gatan. Det tycktes för henne inte spela någon roll, hon hade aldrig sett en enda bil komma åkande här. Då skrek det till, ett riktigt panikskrik. Ångestfyllt utav den värsta graden, dödsångest av högsta kaliber. Hon fick se att den stängda rutan nu stod öppen och att Christer svävade i luften framför den. Nu kändes det som om inte benen bar henne längre, hon kunde inte ens röra sig. Men hon måste ju springa dit och rädda sin lilla hund, paniken spred sig igenom hela hennes kropp och rädslan kom över henne vilket gjorde allting mycket värre. Sakta sakta försvann Christer ylande som en miniatyrko in genom rutan. Elvira skrek och tårarna sprutade. Bakom sig hörde Elvira springande steg och upprörda röster. Sedan blev allt svart och Elvira öppnade aldrig sina ögon igen.
Detta var det första försvinnandet genom det öppna fönstret men inte det sista. I flera månaders tid höll detta på och till slut kom dessa byggmaskiner och gatan byggdes in. Rykten säger att det varje natt går in en grupp människor genom en helt osynlig ingång i den nybyggda muren. Några timmar senare kommer de ut och ett nytt gäng står och väntar på att gå in. Dessa som uppenbarligen kan hantera fönstrets hemligheter har samma kläder på sig och de ser verkligen ut som om det rörde sig om men in black faktiskt.
Detta är alltså en av nutidens största mysterier men den är förbjuden att nämna. Alla som nämner det öppna fönstret försvinner. Men jag är ju kvar …. än i alla fall 




De som styr vår värld

Publicerad 2012-08-10 15:52:46 i Allmänt

Det är enligt en urgammal asiatisk sägen de 20 demonerna som styr vår värld. De innehar alla viktiga positioner inom världsstyret. På presidentposterna i de största länderna, som företagsledare inom de tre företagen som äger hela jorden och som militära toppofficerare.
Visst låter detta som en skrattsaga? Det tyckte jag med innan jag började sätta mig in i situationen i vår värld och började se hur illa skött allting var och hur det styrs så rakt in i helvete. Och för demonerna så är ju det drömmen, göra om jorden till helvetet. Garanterat har de redan börjat arbetet med att bryta de sigill som måste brytas för att den store onde konungen ska lösgöras från sitt bottenlösa dimensionella fängelse.
Läste här om dagen om Enoks Bok. En urgammal skrift som hittats tillsammans med de kända svarta havsrullarna. I svarta havsrullarna hittades fantastiska bibliska skrifter som gav komplement till dagens bibel men också en del andra skrifter som visade sig vara högst pressande för kristendomen över hela världen. Nej då, det var inga världsomstörtande händelser som det stod skrivet om men det stod i Enoks bok en hel del detaljer som pekar mot att bibeln är en högst selektiv samling skrifter som tillrättalagts för oss människor att läsa av och tro på. Men vad sades då mer i Enoks skrifter?
Jo till exempel att det en dök upp 20 fallna änglar på jorden. Alltså utsparkade från himmelen och nedskickade hit till oss. Detta medförde ju då givetvis att herr ond där nere under all magma blev jätteglad. Här fick han ju en elitstyrka att använda rakt av. Så blev också fallet. Det står inte skrivet någonstans men för mig så förefaller det vara höjt över allt tvivel att precis dessa 20 fallna änglar blev de 20 demonerna som idag styr världen. Detta stämmer så väl in på beskrivningen av dessa demoner. De skulle nämligen besitta krafter som var tiofalt större än en vanlig skogsdemon. Detta vore totalt ologiskt om man inte då betänker att de kanske har kvar lite änglakrut, då blir det logiskt igen, bra va?
Roligt med lite udda tankar om lite udda saker som kanske faktiskt är vår verklighet.

Sedan har vi detta med utomjordingar och den urgamla kontakten de verkar ha haft med oss.
Ganska fascinerande, beskrivningar av ufon verkar finnas längre tillbaka än vad det egentligen skulle ha funnits civilisationer på jorden. Nu har dock arkeologer hittat en rekordgammal civilisation i Turkiet som givetvis hade stenblock och diverse skulpturer som lämnar oss människor i frågetecknets skugga. Hur kunde de göra allt detta? Utan moderna verktyg? De flesta av dessa utkarvningar och stenbrytningar är nämligen till och med i dagens högteknologiska värld helt omöjliga för oss människor..
Och som vanligt i dessa urgamla civilisationer så hittas vackra bilder som människorna som levde där för 12 000 år sedan har karvat in i stenblock. Men..det är både vad som förefaller flygande farkoster och dinoaurier med i dessa mycket intressanta utkarvningar i Turkiet.
Nu är ju detta inga nyheter direkt. Inom alla gamla kulturer beskrivs flygande farkoster genom utkarvningar eller via deras språk. Det har till och med hittats små modeller av flygplan gjorda i renaste guld. Att dessa sedan testades genom att de gjordes i en 25 gånger större kopia gjorde bara saken mer intressant..den flög vackert som en solnedgång över Sahara.
Allt detta med utomjordingar och en eventuell kontakt med våra förfäder blir ju genast mer skrämmande om vi tänker efter lite..hur skulle en riktigt gammal civilisation se på flygande föremål som med bombastiska ljud skapade ett dammoln lika stort som ett höghus när det landade? Glittrande, lysande och cirkulerande var dessa farkosters yttre premisser. Ja? Varför oroas jag nu då? Jo, för att givetvis när våra förfäder ser något dylikt så tror de ju såklart att det rör sig om gudars allsmäktiga ankomst!! Skrämmande tanke väl? Tänk om allt som skapats inom religiösa skrifter egentligen är utomjordingars framfart som dokumenterats så gott som våra förfäder hade vett till? Fascinerande och än en gång, logiskt.
Detta vet jag är en tickande bomb. Att ens nämna något som detta innebär faktiskt livsfara för den som vågar göra det. Krafterna bakom religionerna är starka, vem vet, kanske styrs de utav en av de 20? Jag behöver dock inte oroa mig, min blogg har väl mellan 5-10 läsare hehe, jag är inget hot 

Idag är det fredag, en helg av ytterligare studier inom ovanstående område skall ta form. Sedan drar jobbet igång på måndag, skall bli jätteroligt och gott att komma igång igen.
Blir till att dra ut och köpa lite Coca Cola och att Lidla ifrån mig lite. Sedan hem och laga mat och dra igång de djupa tankarna. Ja, ja, avslutningen av korsvägsdemonen kommer snart! 

Trevlig helg på er!



Om

Min profilbild

AlltidThomas

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela