AlltidThomas

De osannolika sanningarnas blogg.

ThomasTvivlaren

Publicerad 2012-06-30 23:35:23 i Allmänt

Har i alla fall fått mig ett passande namn, Thomas.
Historien om en utav Jesus lärjungar, han som inte trodde på att Jesus återuppstod från de döda,,varför? Jo för han visste att Jesus aldrig hängde där på korset.Oj oj oj så kontroversiellt då, fy på dig Thomas. Men ack så logiskt. Hur kommer man bäst undan en utsatt position? Jo man fejkar sin död. Stackars Judas var nog den som hängde där på korset, mest på grund av sin slående likhet med jesus men och också på grund av att han var den som mest av alla avgudade sin ledare.
Sen kom vi människor in i bilden. Den mest korrupta levande ras som finns i hela universum skulle jag tro. Thomas stack,Jesus stack. Vart? Ja säg det, helt ointressant. Men den maktcirkus som uppstod efteråt må väl vara en utav jordens största masshypnotiska maktövertagande tricks som någonsin hänt. Kan tänka mig att gud tittade på sin kontroll mer än en gång och tänkte "men? vad är fel, de går ju inte åt det hållet jag styrde dem..ok, nästa gång ska inga fel göras..." Och visst gjordes ett försök till, mycket bättre denna gång, men än en gång, ack ack, vi människor....
Lägg också märke till att det inte finns några Thomasevangelier,,,ops, konstigt väl? han som var en av de mest uppskattade lärjungarna av dem alla...men varför börja tänka och analysera, man kan ju komma på svar som man inte vill komma på :) Till slut, några ord av Thomas hittades för några år sedan i Egypten. De var ganska förstörda men blev klassade som original. Men, wow, så konstigt, de försvann så mystiskt en mörk natt där uti Kairos lugna kaos...guds konung i vatikanen kände sig hotad kanske ? Men en mening gick ut i media,,,vågar ni läsa vidare?
Thomas fick frågan om Jesus var guds son,, "Guds son? men snälla ni, det begriper ni väl att ingen människa kan vara guds son, men däremot är han en underbar människa som gör mirakel med guds kraft i sig." :)

Såklart kan inget av detta BEVISAS, men jag tycker om logiken i denna version :)

Även om ingen läser:)

Publicerad 2012-06-30 18:17:21 i Allmänt

Detta var ju roligt, att lufta sina tangentbordslungor som länkar sig till min själ och mitt hjärta:) Lyssnar på Sacrifice med Atomic Smash, gooooo låt så in i jädrar!! Mår sit, gör saker som endast zombies skulle göra, förutom att äta levande människor då förstås:))) Blåögat har blivit nationalistiskt, gult och blått:))

"We have to sacrifice, seven years of agony all divide, we have to pay the price, take a good look at humanity say goodbye. Hey, im alright, things have changed and yeah so have i, hey i am alright, rearranging and so am i, hey i am alright its insane but so am i, hey i am alright i am just waiting for the world to die!!" Wow vilken text!!! Sacrifice, med Atomic Smash!! Sök och lyssna :)))

Lördagen då allt stod stilla men tiden gick

Publicerad 2012-06-30 13:36:05 i Allmänt

Vaknade med känslan av att jag fortfarande sov. Har spenderat den lilla delen av natten jag sov med att ha kramper och ont i varendiga kroppsdel:) piss off säger jag:)) Nu gourmear jag mig i köket med 2 minuters intervaller innan jag måste vila, vilken fjant va? Duschat och tittat på dessa vackra blommor och lyssnat på the fight song med MarylinManson. Men wow vilka goa blommor va? En kär vän till mig sa att de hette doftblaffor, nice namn:) Ha en bra dag nu ni kära som läst detta :)

Úrkasst tangentbord.

Publicerad 2012-06-30 01:05:17 i Allmänt

Detta dyslektiska tangetbord gör mig ingen rätt alls. Om en del Bokstäver fattas eller mellanslag uteblir, blame it on the tangentbord, ok? :))

Ännu ett kvalfyllt kvällspass i det Tramadolianska kungariket

Publicerad 2012-06-30 00:09:25 i Allmänt

Hur jag ser ut, å fy fan.. :))) Riktigt komiskt faktiskt :))) Men vembryr sig, inte jag i alla fall. Nu för första gången på ett tag känner jag den där goa vinden av fantastiska nya möjligheter, nya dimensioner inom de dimensioner som redan finns runt om oss alla. Låter inte detta konstigt?.. jag mår fördjävligt men bättre än på länge:)) Kvällen har fört med sig en svinbra film, SNARVEIEN, en norsk skräckis som har Töcksors shoppingcentr i vinjetten:) Töcksfors ja, för nåra år sedan när jag var fotbollstränareåkte jag me mitt lag till Töcksfors.Ett Töcksfors som inte hade fölorat på hela säsongen. Med mitt Arvika Fotboll, version inte bäst:) Det var en sådan dä riktigt varm sommar dag då till och md flugorna svettades. Töcksforstränarna mötte upp mi och Anders, min andre tränare. De log medidande mot oss, lite som om att de skulle vara snälla mot oss...påminner mig om mitt nuvarande jobb..Men denna saga i Töcksfors slutade med gråtande Töcksforspojkar och jublande Arvikapojkar. Vi körde över dom med 6-1 :)) Glömmer jag nog aldrig :) Ah, va fan har detta ¨med någonting alls att göra? Nja, ingenting, eller allting:) Upp till er att bedöma :)

En ny start :)

Publicerad 2012-06-29 17:38:35 i Allmänt

Välkomna till det nya Facebook hehe
 

Ja pess i helvete som man skulle ha sagt på volvotiden. En tid som får betecknas som en lärdom utförd i slowmotion som ett ironiskt tidsfördriv för att på ett bra sätt driva en snabbare emot döden.

Många misstag och missöden och dödsbringande felsteg senare sitter man nu i en total abstinenssjuka. Ett nyvunnet blåöga (som visserligen fick min son att le på ett sådant där uppriktigt sätt att jag nästan log jag med) och en näsa med blodiga repor. Det svidande hacket exakt på det stället på smalbenet som man inte ska ha sådana hack, gäckar min existens slemmigt och jävligt.

Men lik förbannat sitter jag här i det bombade rummet i den Alice i undervärldenliknande sängen. Och vet ni vad? Jag ler, jag skrattar. Jag mår som skit, som dyngskit, som skitarnas skitigaste konung till och med. Jag har blåst så många, jag har fällt tårar för dem alla också, men det är det ju ingen som tror på? Nä, en sån som jag har inga känslor, men fuck off, det har jag, mer än jag önskar att jag hade till och med. Och nu, detta året, året efter att jag nådde botten av mitt liv. De där mörka dagarna i December som var så mörka att inte ens Ariel UltraWhite skulle ha hjälpt istället för mjölk i kaffet. Jag dog och kom tillbaka.

Jovisst, helt patetiskt, jag gav upp, jag bad om hjälp, till ingen alls, och jävlar vad mitt liv vände.

Jag fick ett jobb som var som skräddarsytt för mig. Tror också att jag har tagit den sortens arbete till nya helt okonservativa höjder. Men det är ju lite skrytigt kanske.

 

Nu andas jag igen, iskall sommarluft. Nu ler jag igen, ärliga leenden.

 

De senaste två dagarna när ett mäktigt gift har börjat släppa greppet om min själ har jag skrattat, gråtit och sjungit. Jag till och med såg slutet på filmen MirrorMirror om och om igen bara på grund av den helt underbara sång och danssekvensen som helt chockartat skickade fram sin närvaro. Underbart.

Jag åkte iväg med min son och bara pratade och hade skitskoj.

Jag satt med mina katter, pratade med dem om deras svåra gängsituation här i Ottebols dikesrosengårdssyndrom. Att jag snart lämnar detta mecka det är sorgligt på en del sätt, men Ottebol var aldrig menat som mitt.

Jag tog en promenad i den magiska trädgården och pratade med blommorna som varit stumma alldeles för länge.

Jag föll i en stentrappa, jag föll i en trätrappa, jag missade dörren och gick rakt in i en hylla och spräckte näsan och skaffade mig ett komiskt blåöga. Jag stod helt förstenad och såg på medan en huggorm vinglade fram över vägen bara för att hugga mig (ja ja vet jag väl inte det, men kan ge mig fan på att så var fallet) den blev så totalt överkörd av min framtida bil, en svartglimrande BMW X5, Tack.

Huset inom mig som all ångest och rädsla suttit inlåsta i brann ned. Allt kom ut. Kändes som om man inte ens visste bak och fram på ett ägg. Men oj vilken bok ide jag fick då. Nu jävlar har jag att göra.

 

Sköt om er nu ni stackare som läser detta och jag kommer att sakna er alla (ni som aldrig fick chansen eller tog den eller inte ville ta den genom att följa mina idiotiska inlägg på facebook men nu här istället), kram och tack. Och följ gärna min alltid sanningsrelaterade nya inlägg på denna sida.

 

 

 

 

Om

Min profilbild

AlltidThomas

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela