AlltidThomas

De osannolika sanningarnas blogg.

TidsTjuvarna

Publicerad 2012-07-24 19:34:15 i Allmänt

Tid. En utav dagens världs absoluta ovärderligheter. Den som har mycket tid den har allt. Den som inte har någon tid går under. Men visste ni att vi kanske allihop har fått delar av vår tid stulen? Inte? Bra, läs följande då så vet ni..

De hade funnits på denna planet alldeles för länge. De var så anpassningsbara att det var skrämmande. Men först nu stöter de på problem. För tiden blir inte lika lättåtkomlig längre plus att övervakningssamhället avslöjar även sådant som får den som står utan öppen mun att få en direkt.
Det finns historier om vampyrer, varulvar, hemliga monstergrupper som lever i de mörka skuggornas land, ren bullshit! Men såklart roliga och spännande historier för de uttråkade. Att det sedan finns ett hemligt släkte, en underjordisk organisation, tusentals varelser över hela jordklotet, det låter väl mumsigt va?
De riktiga icke mänskliga människorna som lever mitt ibland oss de kallas helt originellt för tidstjuvarna. Aha! Ny tänker ni säkert, ”Thomas har sett den där filmen där tiden du har i ditt liv är programmerad på din handled och allt betalas med tid…” Haha, ja tjenare, en bra film och jag blir mer och mer säker på att dess manusförfattare fått reda på detta med tidstjuvar och inspirerats till filmen.
Först 2010 fick CIA nys om tidstjuvarnas existens och intensifierade då direkt jakten på dessa illmariga tidsmarodörer med målsättning att få reda på vilka deras uppdragsgivare kunde vara och hur de var konstruerade rent fysiologiskt.
Men att fånga en tidstjuv är nog lika lätt som att fånga en vind skulle det visa sig. På de två senaste åren hade CIA fångat 0 tidstjuvar men de hade i alla fall fångat en utav dem på en övervakningskamera på en bar.
Men hur fick då CIA reda på att dessa varelser fanns då? Jo, helt enkelt pga att en utav tidstjuvarna gjorde ett monstruöst misstag. Han tog inte reda på sitt tidsoffers hela bakgrund, vilket är en grundregel för alla tidstjuvar. Han gick bara in på en bar och tog tid från den första han hittade. Denna specielle tidstjuv gick under namnet Red, enbart för att han hade röda öron och älskade rött vin. Nu var det ju höljt utom allt tvivel att han denna dag på baren då han stal tid från en CIA-agent var kraftigt berusad för inte ens Red skulle annars göra ett sådant misstag. Denna bar hade också den där övervakningskameran som nämndes ovan, där Red fångades. CIA har ju ingen aning om att denna varelse går under namnet Red så de har satt ett eget namn på honom, ”The Bartimer”. Föga originellt.
Det kan ju bara spekuleras i vad som händer när en tidstjuv stjäl av din tid. Kanske tar den din livsenergi för exakt den tiden du skulle ha haft om du fått behållit din tid. Kanske är tiden länkad på något sätt i dimensionernas oregelbundna världar och kan användas på något sätt.
Hur som helst, ville bara påvisa er som läser denna sida om dessa varelsers existens. Så om ni ibland undrar vart tiden tagit vägen, då vet ni det nu..
Som sagt, många sanningar om det som ska vara osant ska sägas på denna sida..

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

AlltidThomas

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela