AlltidThomas

De osannolika sanningarnas blogg.

Iskallt

Publicerad 2012-07-07 21:56:27 i Allmänt

Vaknar med kroppens motståndsrörelse i direkt strid. Jag har förvisso sovit men det har mer känts som en kamp emot någonting som gjort allt för att hålla mig vaken. Sitter ute och lyssnar på ljudet av bilars blöta däck när de helt ovetande om deras direkta livsfara passerar genom Ottebols gängtäta områden. Såg en otroligt konstig och lågmäld men intressant film igår kväll, The Objective. Visste ni förresten att 18 000 engelska soldater blandade med lojala indiska människor försökte passera genom det så kallade Benpasset i Afghanistan 1842?
50 personer kom ut på andra sidan med historier om att de hade utsatts för ett underverk utfört av djävulen.. En parentes till allting men en del av detta hade en liten biroll i filmen.. Den är inte ny, filmen alltså, se den!
Lyssnar på en go mix av John The Revelator med Depeche Mode nu, kallt, får nog gå in och ta på mer kläder. Idag ska jag redogöra mer sidor ur spökhusets hemska dagboksexistens.
Och till alla er som krigar, svälj gråten, förvandla den till ett vapen. Lär er fienden. Men mest av allt, vinn krigen på Ghandisättet..
Håll era huvuden högt! Och häng ”dom” högt ;))

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

AlltidThomas

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela