AlltidThomas

De osannolika sanningarnas blogg.

Den trebente hunden

Publicerad 2012-07-19 21:47:15 i Allmänt

I ett annat land, i en annan stad bodde en gång en trebent hund. Denne hund blev hela bostadsområdenas älskling pga sitt handikapp och pga sin hobby, att jaga bilar och att anfalla dem.
Givetvis hade hunden förlorat sitt fjärde ben på detta viset en gång i tiden. Detta gjorde honom bara mer hatfylld och hämndfylld och motiverad.
Så fort en bil kom farande genom den tungt förorenade luften kastade sig den trebente vigilanten ut i trafiken i sin vilda iver och i sin jakt på rättvisa. En bilfri värld.
Ganska säkert satt han och dagdrömde om hur han brände alla bilar i hela staden genom att ha blivit biten av en godzillaspindel.
Men drömmar finns, drömmar stannar, drömmar glöms bort. En del drömmar dör. En vacker sommarmorgon låg treben död vid trottoarkanten i en kurva där bilar i massor passerade varje minut.
En liten pojke, faktiskt nästan lika stor som treben själv kom bärande på treben. Tårarna rann nedför hans rosiga kinder och droppade på hundens kalla päls.
Vilket fantastiskt slut för denne hjältehund. Att skapa sig en trebent legend och nu ännu mer, för nu finns gamle Tri online för alltid. Just det, han kallades för Tri, tre med andra ord.
Jag är säker på att han blev förvånad när han vaknande upp efter sin död och fann att han minsann inte hade tre ben längre.. Kan hundar le så log han då..

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

AlltidThomas

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela